Offices | Београд (sr)

Адвокатска канцеларија САМАРЏИЋ у сарадњи са Specht & Partner | Београд (sr)

Регистровано име:

Адвокатска канцеларија САМАРЏИЋ у сарадњи са Specht & Partner Rechtsanwalt

Адреса:

ТЦ Футура, Немањина 40/IV/8

Београд, Република Србија

Електронска пошта:
Телефон:

+381 11 365 0045

Факс:

+381 11 365 0084

Датум оснивања:

1991

Историјат:

Током скоро две деценије, међународне активности наш канцеларије проширене су и на подручју Југоисточне Европе захваљујући мрежи канцеларија са којима остварује успешну међународну сарадњу. Ова мрежа омогућава да клијентима пружамо подршку у  међународном пословном свету који се брзо мења и у пословном окружењу које захтева свеобухватно правно саветовање у свим областима пословног права.

О нама:

Захваљујући дугогодишњој успешној сарадњи, за сва правна питања са којима се наши клијенти сусрећу током свог пословања, упућујемо их на Адвокатску канцеларију САМАРЏИЋ, са којом смо остварили блиску сарадњу.
***
У циљу пружања услуга саветовања у области стратешког планирања и управљања, основали смо зависно привредно друштво у Србији у облику друштва са ограниченом одговорношћу, које је током готово једне деценије учествовало у раду на значајном броју великих пројеката и трансакција.

Електронска пошта:

Kључне области:

Велико искуство стечено је у пружању правног саветовања покривајући широк спектар правних области, укључујући: компанијско право, реструктурирање, управно право, право некеретнина и развој инфраструктурних пројеката, регулацију финансијских услуга, стечајне поступке, сложене трансакције укључујући спајања и преузимања и радно право. Уз то, успешно се решавају спорови, посебно у области права интелектуалне својине, инвестициони спорови и наплата потраживања.

Тим је посвећен пружању висококвалитетних правних услуга. Бројне приватне компаније и јавна привредна друштва – од новооснованих друштава до друштава средње величине и мултинационалних компанија у великом броју области, као што су индустрија, медицина, фармација, козметичка индустрија, технологија, транспорт, трговина, енергетика и медијске куће, убрајају се у клиjeнте ове канцеларије.

Поред осталих физичких лица и организација којима канцеларија пружа про боно услуге, канцеларија је нарочито поносна што пружа такву врсту услуга професионалном и непрофитном Удружењу инжењера консултаната Србије (ACES), које је члан међународне асоцијације инжењера FIDIC (Fédération International Des Ingénieurs – Conseils).

Паркинг:

Јавни паркинг простор на тргу Славија преко пута наше канцеларије доступан је по цени од 70 евро центи на сат.

Јавни превоз:

Наша канцеларије се налази на једном од главних тргова у Београду  – Славија, до којег се може стићи свим линијама јавног превоза.