Offices | Budapest (hu)

Specht & Partner | Budapest (hu)

Elhelyezkedés:

Hungary/Budapest

Iroda neve:

Benisch Mészáros Specht & Partner Ügyvédi Iroda

Cím:

H-1122 Budapest, Csaba u. 15

Email:

Telefonszám:

+36 1 336 1075

Fax:

+36 1 336 1076

Alapítás ideje:

2004.07.13.

Cégtörténet:

Budapesti irodánk a Specht & Partner Rechtsanwalt GmbH kizárólagos magyarországi együttműködő partnere 2004-es alapítása óta.

Rólunk:

Az irodában jelenleg szakemberek, adminisztratív ügyintézők és együttműködő ügyvédek dolgoznak. A csapatunk magasan képzett, és külföldön tanult, három nyelven beszélő ügyvédekből áll, akik más nemzetközi irodákban széleskörű tapasztalatot szereztek, mielőtt irodánkhoz csatlakoztak.

Tevékenység:

Budapesti irodánk ügyfelei nemzetközileg ismert hazai, valamint nemzetközi vállalatok, középvállalatok, bankok/pénzügyi intézmények, gyorsan növekvő technológiai cégek, befektetési vállalkozások és kockázati tőke társaságok, ingatlanalapok, intézményi ingatlanfejlesztők, és befektetők.

Budapesti irodánk többnemzetiségű és magasan képzett szakemberei speciális jogi ismeretekkel rendelkeznek, ezen túlmenően folyamatos jogi képzésben részesülnek Magyarországon és külföldön egyaránt. Kollégáink magyarul, angolul és németül beszélnek tárgyalási szinten.
Budapesti irodánk a nemzetközi ügyfeleit külföldi partnerein keresztül is támogatja.
A banki és pénzügyi jog budapesti irodánk egyik legfontosabb tevékenységi területe, ezen belül is különösen a tranzakciós ügyletek és a kinnlevőségek kezelése. Budapesti irodánk rendszeresen közreműködik nemzetközi vállalatcsoportok határon átnyúló ügyleteiben, holdingok átstrukturálásában, vagyonátruházásokban (asset transfer). Többévnyi tapasztalatunk van teljes körű jogi átvilágítások elvégzésében is. A helyi banki és pénzügyi teamünk több magyar banknak és pénzügyi intézménynek nyújtott jogi tanácsadást. Tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi befektetők magyarországi projektjeikhez történő külső finanszírozás keresésében is. Az egyik legnagyobb magyarországi bank részére rendszeresen nyújtunk teljes körű jogi szolgáltatást, ideértve a projektek pénzügyi finanszírozása, valamint a peres és fizetésképtelenségi eljárások során történő jogi képviseletet.
Budapesti irodánknak széleskörű tapasztalata van mind a projektfinanszírozási ügyletekben, mind projekttársaságok akvizícióinak finanszírozásaiban, továbbá a magyar Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete előtti eljárásokban (l. engedélyezési eljárások, alapítási és működési engedélyek, részesedésszerzések engedélyezése, határon átnyúló tevékenységek regisztrációja, stb.) Az utóbbi években széleskörű jogi tanácsadást nyújtottunk jelentős számú ügyfelünknek a MiFID, PSD és UCITS irányelvekben foglaltaknak való megfelelés területén.

Parkolási lehetőség:

Irodánk környékén könnyű parkolóhelyet találni, bár 300 Ft fizetendő óránként (jegyet apróval a kék parkoló automatáknál, vagy magyar SIM-kártyás mobiltelefonnal lehet vásárolni).

Tömegközlekedés:

Irodánk Budapest legfőbb közlekedési csomópontja közelében, a Széll Kálmán tértől néhány percnyi sétára található.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről jöjjön busszal (200 E számú) Kőbánya Kispest megállóig. Kőbánya Kispesten szálljon fel az M3 metróra (kék vonal). Az Iroda csak néhány percnyi sétára található ettől a megállótól.

A Keleti Pályaudvarról szálljon fel az M2 metróra (piros vonal).

A Nyugati Pályaudvarnál szálljon a 4-es vagy 6-os sorszámú villamosra. Az Iroda csak néhány percnyi sétára található ettől a megállótól.

A Déli Pályaudvartól Irodánk gyalogosan könnyen megközelíthető a Városmajor utca felől.